Füzike

Füzike

2012. február 2., csütörtök

D4 - a határok feszegetése

Az előző bejegyzés után, gondoltam belinkelem ide a Nikon új nagyágyújának a beherangozóját a Nikon honlapjáról:

 
Hollandia, Amszterdam, 2012. január 6. A Nikon ma bemutatta a D4-es modellt, amely a D-SLR kategória új zászlóshajója a fényképezés lényegét kereső fotósoknak.

A professzionális, FX-formátumú fényképezőgép kitolja a határokat, és minden fényképezési lehetőséget kihasznál; új szintet jelent a képminőség, a sebesség és a pontosság terén, mind állóképek, mind videó esetén.

A készülék 16,2 megapixeles FX-formátumú érzékelővel, kiugróan magas ISO-érzékenységgel és a Nikon nagy teljesítményű EXPEED 3 képfeldolgozó motorjával rendelkezik. A megalkuvás nélküli teljesítményt és példátlan sokoldalúságot szélsőséges fény- és környezeti viszonyok között is biztosítja.

„A Nikon D4 a fényképezés csúcsát jelenti” – jelentette ki Dirk Jasper, a Nikon Europe professzionális termékeinek termékmenedzsere. „A szakma elitjéhez tartozó fotósoknak olyan fényképezőgép szükséges, amelyik sohasem hagyja őket cserben – ez pedig éppen a Nikon D4. A határok megdöntésére terveztük, vagyis ugyanaz a célunk, mint a fotósoké, akik nap mint nap határokat döntögetnek.”

A teljes cikk itt olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése